به گزارش نشریه الکترونیکی چارقد به نقل از خبرگزاری مهر، احتمالا در اجلاس روسای جمهور سه کشور ایران، تاجیکستان و افغانستان در شیراز تلویزیون مشترک سه کشور فارسی زبان راه اندازی می شود.
ایده تلویزیون مشترک فارسی زبان سال گذشته در خلال نشست های سران سه کشور فارسی زبان، طرح شد.
این تلویزیون قرار است با برنامه هایی در حوزه فرهنگ و تمدن مشترک ۳ کشور ایران، افغانستان و تاجیکستان و مسائل روز جهان و صیانت از فرهنگ فارسی در مقابل هجمه های فرهنگی بیگانگان آغاز به کار کند.
یکی ازمشکلاتی که پیش روی این شبکه است نحوه به نمایش زنان در این تلویزیون است که این مساله به یکی ازدغدغه های مدیران برون مرزی سیما تبدیل شده است. چرا که در دو کشور دیگر ضوابط صدا و سیما رعایت نمی شود.
مرکز این تلویزیون دوشنبه پایتخت تاجیکستان خواهد بود و ۳ کشور ایران، افغانستان و تاجیکستان به صورت مشترک در تولید برنامه های آن مشارکت خواهند داشت.